image

waterrijk wonen
In Voorburg

Op fantastische locatie direct aan De Vliet gelegen (naast de Oude Tolbrug) wordt eind 2021/begin 2022 een prachtig drielaags appartementencomplex en een unieke 2 onder 1 kap villa gerealiseerd. Het betreft een uniek kleinschalig en zeer exclusief project aan het Westeinde in Voorburg.

New York

Ligging en omgeving
Van uw appartement

De ligging is uniek... wie wil er niet aan het water wakker worden en de dag beginnen met dit fijne uitzicht. Boodschappen doen doet u in het historische centrum van Voorburg in het Huygenskwartier alwaar een diversiteit aan fijne speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en modewinkels. De parken in de directe omgeving geven u de mogelijkheid om een stevig (of juist rustige) wandeling te maken.

Een balletje slaan op de tennisbaan, voetballen of hockeyen bij de lokale sportverenigingen of fitnessen bij een van de vele sportscholen om de hoek.

Vlietkade

ideale locatie
Aan de Vlietkade

Voorburg is werkelijk van alle gemakken en comfort voorzien maar u bent ook vlakbij uitvalswegen (richting Scheveningen, Amsterdam en Rotterdam) en het station ligt op nog geen 250 meter van uw huis vandaan.

route
Foto

De makelaar

Interesse? Neem contact op met de makelaar

Meijs & Alink
NVM-Makelaardij en Consultancy

Bel de makelaar 070 3877905

Mail de makelaar info@meijsenalink.nl